Blog Başlık

  • Haziran 06, 2018

    Trendlere Öncelik Verin

                 Günümüzde ev ve dış mekanlarda dekorasyon yapmak hobi haline gelmiştir. Dış mekanları dekore etmek özellikle günümüz çağı insanı için ihtiyaç gibidir. Böylece hem yeni bir mekan yaratılmış hem de bu iş ile kişi kendisine bir uğraş edinmiştir. Öncelikle yeni çıkan akımlar takip edilmeli ve buna uygun ferah bahçeler oluşturulmalıdır. Bunun için ise çeşitli dergilerden yararlanılarak moda renkler ve aksesuarlar ile bahçenizi renklendirebilirsiniz. Bu sezonun trendleri arasında renkli ve desenli kırlentler öne çıkmaktadır. Ayrıca son günlerde öne çıkan yaprak, kaktüs, flamingo gibi desenlerden yararlanılarak hoş bir mekan elde edebilirsiniz. 

    utyawood, bahce, ahsap, dekoratif, dekorasyon
  • Haziran 06, 2018

    Bahçe Dekorasyonu

             Günün yorgunluğunu atabileceğimiz en önemli mekânlardan biri bahçedir. Bahçe dekorasyonlarını genellikle peyzaj mimarları tasarlamaktadır. Giderek talep gören dekorasyonları yapabilmek için hazır malzemeler bulmak mümkündür. Bu yüzden bahçelerimizi dekore edebilecek fikirleri bu ürünler yardımıyla kendimiz rahatlıkla üretebiliriz. 

    utyawood, bahce, dekorasyon, ahsap
  • Haziran 02, 2018

    Günlük hayatta kullandığımız malzemelerin işimize yaramasının yanında dekoratif görünmesini de isteriz. İşte bu amaçla kullanılan hem işlevsel, hem de şık görünümlü ahşap dekorasyon ürünleri birbirinden modern görünümleri ile ilgileri üzerinde toplamaktadır.

    Ahşap Dekorasyon Ürünleri
  • Mayıs 26, 2018

             Birçok ev hanımı ve ev sahibi tarafından kullanılan ahşap mutfak ürünleri her açıdan sağlıklı kullanım modeli içeriyor. Ahşabın kendine özgü dinamiği plastik ürünlerine yerine tercih sebebi olarak milyonlarca evi süslemeye devam ediyor. Aynı zamanda ahşap mutfak ürünleri her dekoratif çağrışım ve mutfak mobilyası ile birlikte tam bir uyum içerisinde olduğu için kullanılmalıdır.

    Mutfaklarda Ahşap Ürünler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR