KADINLARA ÖZEL AHŞAP SUNUM TAHTALARI

KADINLARA ÖZEL AHŞAP SUNUM TAHTALARI

Yemek vakitlerinin vazgeçilmez aksesuarı olan ahşap sunum tahtası bu kategoride yer alıyor. Hem mutfaklarda hem de yemek odalarında aktif olarak kullanılabilir. İndirimde olan bu ürünler ahşap olduğu için sağlıklı kullanımlar için de idealdir. Her tarza ve beğeniye uygun olarak birçok farklı modeli bulunmaktadır.

 

 Geometrik Sunum Tahtası Modelleri

 

            İlk seçenekler arasında geometrik sunum tahtaları yer alıyor. Gıdaların dökülmeden ve taşmadan kullanılması için oldukça geniş bir yapıya sahiptir. Ceviz ağacından imal edildiği için tamamen naturel bir görünümü bünyesinde barındırır. Ergonomiktir ve kullanılması da taşınması da oldukça pratiktir. Kahvaltı vakitleri için de değerlendirilebilir. Aynı zamanda kek ve benzeri hamur işlerinin estetik bir şekilde servis edilmesine de yarar. Stok durumuna göre tekli ya da toplu olarak satın alınabilir. Temizliğine dikkat edildiği takdirde uzun yıllar boyunca kullanıma açıktır. Temizliği için özel solüsyonlu sabunlar yeterli olmaktadır. Elde yıkanıp mutfak raflarında ya da çekmecelerinde dakikalar içerisinde kurur.

 

 Ahşap Sunum Tahtlarında İkinci Seçenek: Dekoratif Servis Tahtaları

 

            Misafirler için özel olarak kullanıma açık olan modellerdir. Dekoratif bütünlüğü ile görenlerin ilgisi çekecek donanımdadır. Tek parçadır ve kullanımı oldukça rahattır. Rahat taşınması ve asılması için baş kısmında bir boşluk bulunmaktadır. Çatlamalara ve çizilmelere karşı ekstra koruma içerir. Dileyenler öncesinde favorilere ekleyip daha sonra bu ürünü satın alabilirler. Türkiye'nin her şehrine ve bölgesine gönderimi mevcuttur.

 

 Doğal Kenarlı Sunum Tahtaları

 

            Alıcıların ilgili kategorilerde alabileceği ahşap sunum tahtası modellerinden biridir. Doğal kenarları sayesinde hem kullanışlı hem de oldukça estetiktir. Sepete ekle ya da hemen al seçenekleri ile birlikte siparişleri oldukça pratiktir. Zarif bir yapıya sahip olan bu tahtalar da özel günlerde kullanılabilir. Mutfakların görünen yerlerinde de kullanılabilir. Tüm mutfak eşyaları ve mobilyaları ile uyum sağlayan ürünlerdir.

 

 Ahşap Sunum Tahtalarında Diğer Seçenekler

 

            Marine deseniyle benzerlerinden ayrılan oldukça özgün tahtalardır. Bu sunum tahtalarının baş kısmında bir adet mavi marine yer alıyor. İpleri ile satılan versiyonları da pratik kullanımlar için satın alabilir. Bir diğer desen seçeneği ise yine mavi renginde olan balık figürüdür. 
Etiketler: özel, ahşap, ahşap sunum, servis,
Aralık 26, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR