EV DEKORASYONUNDA AHŞAP DETAYLAR İLE ŞIKLIĞI YAKALAYIN

EV DEKORASYONUNDA AHŞAP DETAYLAR İLE ŞIKLIĞI YAKALAYIN

Ev Dekorasyonunda Ahşap Detaylarla Şıklığı Yakalayın

Her yıl değişen ve sürekli yenilen ev dekorasyon ürünlerinde son zamanlarda ahşap detaylara ağırlık verilerek bambaşka bir boyuta ulaşıldı. Hem rengi hem de dokusu ile insanı büyüleyen, doğanın kollarındaymış gibi hissettiren ve şıklığı naif bir şekilde evlere taşıyan ahşap ev dekorasyon ürünleri aynı zamanda geniş yelpazesi ile herkesin kendinden bir şeyler bulmasına yardımcı oluyor. Fotoğraf çerçevelerinden sehpalara, sunum tahtalarından televizyon ünitelerine kadar tüm isimler ahşap ile bütünleşiyor ve ortaya seyrine doyulmayacak ev dekorasyonları çıkıyor. Siz de yaşam alanınızı güzelleştirmek, misafirlerinizi evinize hayran bırakmak ve huzurun kollarında uyanıp güne mükemmel bir şekilde başlamak için ahşabın karşı konulamaz havasını evinize taşıyabilirsiniz. Ahşap ev dekorasyon ürünleri 2019 yılında da bizimle!


Ahşap mumluklar ile ışıltılı detaylar

Evinizdeki konsolların ya da sehpaların üzerine ahşap mumluklar ile ışıltı katabilir, akşamlarınızın romantik bir hava içerisinde geçmesini sağlayabilirsiniz. En çok tercih edilen ahşap ev dekorasyon ürünleri arasında yer alan mumluklar birbirinden güzel formları ile davetkâr bir ortam elde etmenize yardımcı olur. Dayanıklı yapıları sayesinde kullanım ömürleri uzundur. Farklı formları ve modelleri mobilyalarınıza uygun bir şekilde kombinleyerek muhteşeme sonuçlar elde edebilirsiniz.


Sunumlarda ahşap tatlar

Görselliğin büyük önem kazandığı günümüzde kahvaltılar, akşam yemekleri ve çay saatleri birbirinden güzel detaylarla önce gözlere hitap ediyor. Sevdiklerinizi ağırladığınız bir akşam yemeğinde ahşap sunum tahtalarından yardım alarak şık masa hazırlayabilir, ortamın atmosferini çok daha ilgi çekici hale getirebilirsiniz. Ahşapdekorasyon malzemeleri arasında mutfağın baş tacı haline gelen sunum tahtaları kare, daire, elipsi ve dikdörtgen gibi formlarla sizleri karşılıyor. Ayrıca günün her öğünü için farklı tasarımlara sahip sunum tahtalarına oldukça kolay bir şekilde ulaşmanız da mümkün. Sofralarınızda ahşabın insana huzur veren esintilerini hissetmek için seçenekleri değerlendirmeniz yeterli.


Ahşap yazı tahtalarında sevimli notlar

Bir insanı muylu etmek, yüzünde tebessüm oluşturmak aslında çok kolay. Ahşap yazı tahtaları ile evinizin dekorasyonuna küçük bir katkıda bulunurken en güzel kelimeleri de gözünüzün önünde tutabilir, her daim motivasyonunuzun yüksek kalmasını sağlayabilirsiniz. Şık sunumlar elde etmek, misafirlerinizi tatlı mesajlarla karşılamak ve evdekilere not bırakmak için duvara monte edilebilen ya da ayaklı modelleri olan yazı tahtalarından yardım alabilirsiniz. Evinizi şenlendirmek işte bu kadar basit!


Anılara ahşap dokunuşlar

Bir evin olmazsa olmazı fotoğraflar. En güzel anları, asla geçmesi istenilmeyen zamanları her daim hatırlatan fotoğraflarınızı ahşap çerçevelere ve panolara ince ince işleyebilirsiniz. Ahşap ev dekorasyon aksesuarları arasında yerini sağlamlaştıran ve son zamanlarda birden çok modelle karşımıza çıkan fotoğraflıklar üçgen, ipli, tahtalı ve halatlı seçeneklere sahip. Bu isimlerden istediğinizi evinizin en güzel köşesine yerleştirebilir, mutluluğun size bir fotoğraf kadar yakın olduğunu her bakışınızda hatırlayabilirsiniz.


Duvarları ısıtan ahşap tablolar

Ahşap ev dekorasyon aksesuarları duvarların sizinle konuşmasını sağlıyor. Birbirinden güzel tasarımlara sahip ahşap tablolar ile duvarlarınızı sıkıcı görünümden kurtarabilir, marjinal sonuçlar elde edebilirsiniz. Yaşam alanınıza uygun, sizi temsil eden ve duygularınızın bir yansıması haline gelecek olan ahşap tabloların farklı modellerine kolayca ulaşabilirsiniz.


Banyolardafark yaratan ahşap askılar

Ahşap dekorasyon malzemeleri artık banyolarda da kendini gösteriyor. Farklı boyutlarda ve modellerdeki askılıklar ile havlularınızı bir arada tutabilir, mükemmel sonuçlara ulaşabilirsiniz. Banyo askısı yanında kare ya da dikdörtgen raflarla hem dar alanları daha verimli kullanabilir hem de aradığınıza anında ulaşmanın tadını çıkarabilirsiniz. Ahşap dekoratif objeler banyo için elbette bununla da kısıtlı değil. Aynı zamanda ayaklı tepsiler, banyo kutuları ve düzenleyiciler de mevcut.

Etiketler: Ev, dekorasyon, banyo, mutfak, ahşap, tepsi
Nisan 29, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR