BAHÇE DEKORASYONU YAPARKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

BAHÇE DEKORASYONU YAPARKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Trendlere Öncelik Verin

 

            Günümüzde ev ve dış mekanlarda dekorasyon yapmak hobi haline gelmiştir. Dış mekanları dekore etmek özellikle günümüz çağı insanı için ihtiyaç gibidir. Böylece hem yeni bir mekan yaratılmış hem de bu iş ile kişi kendisine bir uğraş edinmiştir. Öncelikle yeni çıkan akımlar takip edilmeli ve buna uygun ferah bahçeler oluşturulmalıdır. Bunun için ise çeşitli dergilerden yararlanılarak moda renkler ve aksesuarlar ile bahçenizi renklendirebilirsiniz. Bu sezonun trendleri arasında renkli ve desenli kırlentler öne çıkmaktadır. Ayrıca son günlerde öne çıkan yaprak, kaktüs, flamingo gibi desenlerden yararlanılarak hoş bir mekan elde edebilirsiniz.

 

 Aydınlatma

 

            Dış mekan dekorasyonunda aydınlatma çok önemlidir. Geniş mekanları aydınlatma konusunda son dönemde en çok led ışıklardan faydalanılmaktadır. Birçok alışveriş sitesinden temin edebileceğiniz bu ışıklar ile bahçenize yazlık bir mekan havası katabilirsiniz. Aydınlatma sağlanırken dikkat edeceğiniz bir diğer unsur solar sisteme sahip olup olmadıklarıdır. Solar sistemli aydınlatmalarda gün ışığından faydalanılarak enerji depolanmaktadır. Böylece ek bir maliyet oluşmadan tamamen doğal bir şekilde bahçe aydınlatma ihtiyacınızı karşılayabilir; tasarruf yapabilirsiniz.

 

            Son dönemde fener ve led mum gibi detayları da kullanabilirsiniz. Bahçe masanıza koyacağınız şık bir fener konuklarınıza hoş bir görüntü vermenizi sağlayacaktır. Aydınlatmada önemli olan yanıcı maddelere çok yer vermemeniz; rüzgar gibi faktörleri hesaba katarak daha çok pil ve ya solar sistemle çalışan aksesuarları kullanmanız gereğidir. Böylece tadınız kaçmadan bahçenizde keyifli vakit geçirebilirsiniz. 

Etiketler: utyawood, bahce, ahsap, dekoratif, dekorasyon
Haziran 06, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR