BANYOLARDA AHŞABIN ŞIKLIĞI

BANYOLARDA AHŞABIN ŞIKLIĞI

Banyoda Ahşabın Şıklığı

Banyolar, kullanım olarak nemli ve sık kullanılan bölümler olduğundan, uygun malzemelerin kullanılması gerekir. Zemin ve duvarların uygunluğunun yanında, havlu, sabun vb. malzemelerin sergilenmesi ve depolanması için de dekoratif ve şık ürünlere ihtiyaç vardır.

 

Ahşap 3 Katlı Dekoratif Banyo Etajer Dolap

Dolaplar, sakladığı ürünleri ve tasarruf ettiği yer göz önünde bulundurulduğunda kritik yere sahiptir. Açık kullanılan ahşap banyo dolap modelleri ile hem şık hem de modern yerleşime sahip olabilirsiniz.


Ahşabın sağlıklı olması ve kullanışlı yapısı sebebiyle son zamanlarda tercih edildiği görülmüştür. Eski zamanlardan bu yana ahşabın kullanımı oldukça önemli yere sahiptir. Farklı renklerde oluşturulan ahşap banyo dolapları, etajer görüntüsü ile şık bir dekorasyon tamamlayıcılığı sağlamaktadır.


Ürünlerimiz arasında bulunan ahşap 3 katlı dekoratif banyo etajer dolaplarının antik eskitme uygulanmış formu ile rahat, doğal ve ekonomik tasarımın keyfine varacaksınız. Ergonomik tasarımı ve kullanışlı özelliğiyle ahşap banyo dolap, banyonuzun vazgeçilmezi olacaktır.


Ahşap Dekoratif Banyo Askısı

Banyoda her anımızda kullandığımız havlularımızı asmamız gerekir. Bu ihtiyaçları şimdiye kadar sağlıksız malzemelerle geçiştirdik. Artık ahşabın sağlığı ve sağlamlığı ile banyolarınıza yeni bir tarz eklenecek.

 

Dekoratif antik eskitme modelimiz ile, doğal ve sağlıklı olana ihtiyaç duyanlara göre bir teklifimiz var. Katlı bir şekilde havlularınızı alt bölmesinde sergileyebileceğiniz bölümünün yanı sıra, havlularınızı asarak da değerlendirebileceğiniz bölümleri mevcut olan ahşap banyo askısı ile setinizi tamamlayabilirsiniz.

 

Ahşap Dekor Havlu Askılı Raf Sistemi

Havluların ve aksesuarların bir arada durduğu dolap modeli arayışınız zaman zaman olmuştur. Hem dolap hem de askı bir arada olsun istiyorsanız, bu teklifimiz tam da size göre. Katlı ahşap banyo rafı ve çift raflı alt dolabı ile havlularınızı sergilerken, bir yandan da katlı havlularınız ya da dekoratif malzemelerinizi yerleştirebileceksiniz.


Eskitme dokusuyla koyu rengin oluşturduğu ahenk, tüm banyonuza sirayet edecektir. Banyonuzun tarzına direk etki edecek ürünlerimiz ile yeni bir havaya bürünecek olan banyonuzda geçen zamanı kaliteli hale getireceksiniz. 

 

Ahşap ürünlerinin şık ve dekoratif yapısı, suya dayanıklı olmayan özelliğe sahiptir. Ürünlerin temizliği nemli ve sabunlu bez ile nazikçe yapılmalıdır. Ahşap, içeriği sebebiyle sağlıklıdır. Hava alıp veren yapısı ile bu sağlığı etrafına da sağlar.

 

Ağaç, doğal yaşamında nefes alabilen yapıda olduğundan, ahşap halindeki dekoratif ürünlerde de aynı özelliği devam eder. Kaliteli ve sağlıklı bir duruş isteyen herkes, banyosunda ahşap sistemlerin kullanılmasına özen göstermelidir. Ahşap düşünüldüğü kadar maliyetli yapıda değildir.

Etiketler: banyo, ahşap, havluluk, banyo ürünleri
Şubat 15, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR