ANNELER GÜNÜNE YAKIŞIR EN GÜZEL 6 AHŞAP HEDİYE

ANNELER GÜNÜNE YAKIŞIR EN GÜZEL 6 AHŞAP HEDİYE

Anneler Gününe Yakışır En Güzel 6 Ahşap Hediye

Mayıs ayının en güzel gününe çok az bir zaman kaldı ve herkesi tatlı bir telaş sarmaya başladı. Annesinin dilinden anlayan, onun gülümsemesinde hayat bulan ve bu gülümseme için elinden geleni yapan evlatlar için mükemmel seçenekleri bir araya getirdik. Anneler günü hediyesi için kara kara düşünmenize artık gerek yok. Tek bir sözü ile tüm dertleri dindiren, sihirli elleriyle hayatlarımızı renklendiren ve her zaman yanımızda olan annelerimiz ahşabın huzurlu dünyasına bu anneler gününde adım atacak!


Kahve sever annelere

Kahvenin kırk yıllık hatırı birde tadı damaklarda kalan eşsiz lezzeti var. Sizin de anneniz kahve saatlerini atlamıyorsa ona şık bir sunum servis tabağı armağan edebilirsiniz. Sabah kahvaltı ardından içilen kahvelerde annenizin elinde ahşap sunum servis tabağı, kalbinde siz olun. Kahve saatleri, özel tasarımlı anneler günü hediyesi ile artık çok daha güzel olacağı benziyor.

https://www.utyawood.com/ahsap-icecek-ve-kahve-sunum-tabagi


Ahşap kasadan şık bir hediye kutusuna

Annenizi geçmiş zamanlara götürmek ve birbirinden güzel anılarını tazelemek için yapmanız gereken tek şey ahşap kasanın içerisini küçük sürprizlerle doldurmak. Yıllar öncesinden kalan tatlı tebessümlerle dolu bir fotoğrafı, annenizin en sevdiği şekerlemeleri ve onun yüzünü güldürecek bibloları kasa içerisine şık bir sunumla yerleştirebilir, bu anneler gününde onu şaşırtabilirsiniz. Yaratıcı düşüncelerinizi destekleyecek olan ahşap kasa aynı zamanda ev dekorasyonuna da hoş bir görünüm katarak hediyenizin kalıcı bir hatıraya dönüşmesini sağlar. Salon ve mutfak kullanımına uygundur.

https://www.utyawood.com/bambi-dekoratif-ahsap-kasa


En tatlı sunumlar

Sunum dünyasının renkli taraflarını küçük bir dokunuşla annenizin de keşfetmesini sağlayabilirsiniz. Yemek masalarının havasına hava katacak olan asimetrik şekilli sunum tahtası annenizin çok hoşuna gidecek. Hem servis hem de doğrama tahtası olarak kullanılabilen bu seçenek alternatif kullanımı sayesinde mutfağın vazgeçilmez isimlerinden olmaya aday. Küçükken annenizin yemek takımında küçük eksilmelere neden olduysanız şimdi ahşap formlarla onları yerine koymanın tam zamanı! Anneler günü 2019 yılında size bu fırsatı sunuyor.

https://www.utyawood.com/dekoratif-servis-ve-sunum-tahtasi


Anne mutfağına yakışır bir sepet

Mutfağına âşık annelerin görünce hayran kalacağı meyve ve sebze sepeti ahşabın eşsiz dokusuyla bütünleşmiştir. En lezzetli yemeklerini özenle yapan annenize mutfağına yakışacak bir sepet ile sürpriz yapabilirsiniz. Üç bölmeden oluşan ahşap meyve ve sebze sepeti üzerindeki yazı alanı ile dilediğiniz an annenize tatlı notlar bırakmanıza olanak tanır. Mutfağın kraliçesi annelere de bu notlarla günün tadını çıkarmak kalır. Yapmanız gereken bir tebeşir edinmek ve ardından kalbinizden geçenleri küçük yazı tahtalarına sığdırmak!

https://www.utyawood.com/mutfak-yazi-tahtali-meyve-ve-sebze-sepeti


Düzene hayran annelere

Ortalığın dağınıklığından şikâyet etmeyen anne yoktur herhalde. Herkes annesinden düzenli olması konusunda birden çok nasihat almıştır illaki. Tam da bu nasihatler kulaklarınızda çınlarken anneler günü hediyesi ne alabilirim diye düşünüyorsanız eğer kapaklı kasa tam da aradığınız isim olabilir. Ahşap malzemeli, sürgülü kapaklı düzenleyici kasa annenizin kalp atışlarını hızlandıracak kadar güzel. Çaresiz bir şekilde anneler günü hediyesi ne alabilirim diye düşünmeyi bırakıp kasa içerisine yazacağınız harika notlara odaklanmaya başlayabilirsiniz.

https://www.utyawood.com/ahsap-duzenleyici-kapakli-kasa


Sürprizlere doymayanlara

Anneler günü 2019 hediyeleri birbirinden güzel sürprizleri de beraberinde getiriyor. Siz de annenizin şaşkın ama bir o kadar da meraklı bakışlarını doyasıya izlemek için kapaklı ahşap kutudan yardım alabilirsiniz. Kutu içerisini dilediğiniz gibi doldurabilir, her detayla annenizin gönlünü bir kez daha fethedebilirsiniz. Anneler günü 2019 yılında da unutulmayacak izleri evin en güzel köşesine taşıyacak birbirinden güzel hediyeleri sunuyor. Size sadece seçim yapmak kalıyor.

https://www.utyawood.com/belladonna-kapakli-ahsap-kutu

Etiketler: Anneler günü, hediye, ahşap
Mayıs 07, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR