TARZ SAHİBİ EVLER İÇİN | BODRUM MAVİSİ

TARZ SAHİBİ EVLER İÇİN | BODRUM MAVİSİ

Tarz Sahibi Evler İçin Bodrum Mavisini Bu Ürünlerde Buluşturduk...

 

            Yaşam alanlarında kullanılan eşyalar ve dekoratif ürünler, her zaman önemli bir yer teşkil etmiştir. Severek kullanılan ve ihtiyaçlar doğrultusunda satın alınan dekoratif aksesuar ve eşyalar, yaşam alanlarına sıcaklık ve mutluluk kattığını söylemek doğru olacaktır.

 

 Farklı Konseptlerde Ahşap Tepsiler

 

            Mutfak eşyaları arasında yer alan ve özellikle son yıllarda farklı alanlarda da kullanılabilen dekoratif ahşap tepsi seçenekleri göz kamaştırmaktadır. Ahşap tepsi modellerini farklı desenlerde ve konseptlerde bulabilmeniz mümkündür. Bodrum mavisiyle eskitme ahşabın harmanlandığı dekoratif ve kendine has tarzıyla bulabileceğiniz tepsi modellerini www.utyawood.com sitesinden inceleyebilirsiniz.

 

 Çapa Baskılı Ahşap Tepsi Modelleri

 

            Çam ve kayın ağaçlarından üretilen dekoratif ahşap tepsi modellerinden birini eviniz için tercih edebilirsiniz. Halat saplı veya sapsız tepsi modelleri içerisinden zevkinize uygun olanı satın alabilirsiniz.

 

 Balık Detaylı Ahşap Tepsi Modelleri

 

            Yaz sıcaklığını evinize getirecek balık detaylı ahşap tepsiler, mutfağınızda şık duracak seçenekler arasında yer almaktadır. Bodrum'u yansıtan mavi ve beyaz renkleriyle evinizin tarzını değiştirecek, hem de kullanım açısında ergonomik yapıya sahip tepsi modellerini bulabilirsiniz.

 

 Baskılı Ahşap Tepsi Modelleri

 

            Vintage desenler, çiçek desenleri, tropikal desenleri bulabileceğiniz ahşap tepsi modellerinin farklı tarzda modellerini www.utyawood.com sitesinden inceleyebilme şansına sahipsiniz. Her tarza ve yaşam alanına uygun, hitap edebilecek modellere sahip ahşap tepsileri isterseniz sunum için kullanabileceğiniz gibi aynı zamanda dekoratif amaçlı tablo olarak da kullanabilmeniz mümkündür.

 

 Eskitme Ahşap Tepsi Modelleri

 

            Ahşap tepsi ürünlerinde son yıllarda tasarlanan ve üretilen modeller açısından o kadar çeşitlilik mevcut ki seçmekte zorlanabilirsiniz. Doğallığını kaybetmeyen ve vintage ürünleri sevenlerdenseniz eskitme ahşap tepsi modelleri tam sizin zevkinize uygun bir seçenek olacaktır. Tepsi modellerinin farklılığının yanı sıra tepsi tutacaklarının da birçok farklı tasarıma sahip olması ayrı bir tarz unsuru olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

 Hiç Bir Yerde Bulamayacağınız Farklı Tasarım

 

            Genellikle ahşap tepsi modellerini her yerde bulabilme imkanınız mevcuttur. Ancak bu modelin diğer tasarımlara göre bir fark yarattığını söylemek doğru olacaktır. Ahşap ve gümüşün bir arada kombinasyon oluşturduğu argent dekoratif tepsi farklı tasarımı sayesinde bayanların ilgisini çekecek modeller arasında yer almaktadır.

Etiketler: bodrum mavisi, Mavi, Bodrum, Ahşap, Dekoratif, Dekorasyon
Haziran 13, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR