CAFE VE RESTORANLARDA AHŞAP ÜRÜNLER

CAFE VE RESTORANLARDA AHŞAP ÜRÜNLER

Cafe Ve Restoranlarda Ahşap Ürünler

 

            Cafe ve restoran gibi mekanlarda son zamanlarda cam ve porselen materyallerin yerine ahşap ürünlerinin kullanımı artmıştır. Bunda ahşabın nostaljik ve sıcak görünümü etkili olmaktadır. Cafe ve restoran işletmecilerinin ahşap restoran ürünleri tercih etme sebeplerinden biri de bu ürünlerin dayanıklılığı da olmaktır.

 

            Renk tonları ve dokusu ile cafelerde en çok beğenilen ahşap cafe ürünleri olmaktadır. Cafe ve restoranlarda sıcak bir atmosfer yaratan bu ürünler ortamdaki mobilyaları da bütünleyici özelliğe sahiptir.

 

 Cafe ve Restoranlar İçin Hangi Ürünlerin Ahşabı Vardır

 

            Cafe ve restoranların olmazsa olmazı ekmek kasalarıdır. Eskiden sepet şeklinde daha demode ve daha sağlıksız modeller tercih edilirken artık daha modern görüntüye ve sağlıklı özellikler taşıyan ahşap ekmek kasaları tercih edilmektedir. Bu şekildeki, işletmelerin mutfak kısımları için kesme tahtaları yine ahşap ürünlerden olmaktadır. Eşsiz bir sunum yapmak için cafe ve restoranlar ahşap sunum tahtalarını tercih ederler. Masa dizaynlarında ( peçetelik, tuzluk ve biberlik gibi ürünler) da ahşap ürünler kullanılabilmektedir. Herkesin merakla okuduğu menülerin ve ya 'hoş geldiniz' yazılarının yazıldığı yazı tahtaları, işletme tabelaları ve ürünlerin sunulduğu tepsilerde ahşap şıklığını görmek mümkündür. Hafif bir malzeme olması kullanımını kolaylaştırmaktadır.

 

            İnsanlar ahşap dokunun fazlasıyla hissedildiği ortamlarda doğayla iç içe oldukları hissini yaşamaktadır. Huzur verici dekorasyonlar insanların her zaman beğenisini toplamaktadır. Ahşap insan doğasında uzun yıllardır vardır. Yıllar bu malzemeden yapılan ürünlere estetiklik ve güzellik katmıştır. Kolay işlenebilme özelliği ile cafe ve restoranlarda güzel sanatsal malzemelerle süslenebilen materyaller kullanılabilmektedir. Bu sayede zevkli ve istenildiği takdirde modern, istenildiği takdirde de nostaljik görünümler elde edilebilmektedir.

 

 Cafe, Restoran veya Evlere Ahşap Ürünler Nasıl Temin Edilir?

 

            İnternet satış mağazası Utyawood eşsiz ahşap tasarımları müşterilerine sunmaktadır. Bir cafe restoran ve evlerde gerekli olacak tüm materyallere ve ekipmanlara bu siteden ulaşmak mümkündür. Cafe ve restoranlar için; Masaüstü ekipmanlarına, servis sunum tahtalarına, ekmek kasalarına, yazı tahtalarına, tabela ve tepsilere onlarca model seçenekleriyle ulaşmak oldukça kolaydır. Sitede ev ve banyo gibi her alanda aranılan ahşap ürün bulunabilmektedir.

 

            Kategorilendirmelerin özenle yapıldığı sitede istenilen ürünün bulunduğu kategorisine tıklanarak bir kaç adımda ürüne sahip olunabilmektedir. Site bütçelere uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır.
Etiketler: cafe, restoran, ahsap
Eylül 08, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR