Blog Başlık

  • Mayıs 07, 2019

    Mayıs ayının en güzel gününe çok az bir zaman kaldı ve herkesi tatlı bir telaş sarmaya başladı. Annesinin dilinden anlayan, onun gülümsemesinde hayat bulan ve bu gülümseme için elinden geleni yapan evlatlar için mükemmel seçenekleri bir araya getirdik. Anneler günü hediyesi için kara kara düşünmenize artık gerek yok. Tek bir sözü ile tüm dertleri dindiren, sihirli elleriyle hayatlarımızı renklendiren ve her zaman yanımızda olan annelerimiz ahşabın huzurlu dünyasına bu anneler gününde adım atacak! 

    Anneler günü, hediye, ahşap
  • Nisan 29, 2019

    Ev Dekorasyonunda Ahşap Detaylarla Şıklığı Yakalayın

    Her yıl değişen ve sürekli yenilen ev dekorasyon ürünlerinde son zamanlarda ahşap detaylara ağırlık verilerek bambaşka bir boyuta ulaşıldı. Hem rengi hem de dokusu ile insanı büyüleyen, doğanın kollarındaymış gibi hissettiren ve şıklığı naif bir şekilde evlere taşıyan ahşap ev dekorasyon ürünleri aynı zamanda geniş yelpazesi ile herkesin kendinden bir şeyler bulmasına yardımcı oluyor. Fotoğraf çerçevelerinden sehpalara, sunum tahtalarından televizyon ünitelerine kadar tüm isimler ahşap ile bütünleşiyor ve ortaya seyrine doyulmayacak ev dekorasyonları çıkıyor. Siz de yaşam alanınızı güzelleştirmek, misafirlerinizi evinize hayran bırakmak ve huzurun kollarında uyanıp güne mükemmel bir şekilde başlamak için ahşabın karşı konulamaz havasını evinize taşıyabilirsiniz. Ahşap ev dekorasyon ürünleri 2019 yılında da bizimle!

    Ev, dekorasyon, banyo, mutfak, ahşap, tepsi
  • Şubat 15, 2019

    Banyoda Ahşabın Şıklığı

    Banyolar, kullanım olarak nemli ve sık kullanılan bölümler olduğundan, uygun malzemelerin kullanılması gerekir. Zemin ve duvarların uygunluğunun yanında, havlu, sabun vb. malzemelerin sergilenmesi ve depolanması için de dekoratif ve şık ürünlere ihtiyaç vardır.

    banyo, ahşap, havluluk, banyo ürünleri
  • Aralık 26, 2018

    Yemek vakitlerinin vazgeçilmez aksesuarı olan ahşap sunumtahtası bu kategoride yer alıyor. Hem mutfaklarda hem de yemek odalarında aktif olarak kullanılabilir. İndirimde olan bu ürünler ahşap olduğu için sağlıklı kullanımlar için de idealdir. Her tarza ve beğeniye uygun olarak birçok farklı modeli bulunmaktadır. 

    özel, ahşap, ahşap sunum, servis,
  • Kasım 28, 2018

               Evinizde en çok vakit geçirdiğiniz, kimi zaman misafirlerinizi ağırladığınız mutfaklar, işlevsellikleri kadar estetik görüntüleriyle de kadınların en çok dikkat ettiği mekanların başında gelir. Çalışan kadınların veya ev hanımlarının büyük önem verdiği mutfaklarda sergilenen araçların ve dekorasyon ürünlerinin kaliteli olması gereklidir. Sürekli ısıya, buhara ve neme maruz kalan mutfaklarda kullanılan ürünlerin sağlam olması, ürünün uzun süreli kullanılmasına olanak tanır.

    Ahşap, Mutfak, Yazı Tahtası
  • Eylül 11, 2018

    Banyoda Ahşap Kullanımı

     

                Ev dekorasyonları insana ilham veren ve onları motive eden dekorasyon alanlarından biridir. Sürekli vakit geçirdiğimiz ya hayatımızın büyük çoğunluğunda içinde bulunduğumuz evlerimizi yaşanabilir kılan dekorasyon fikirleri insanın yaşamında pozitif bir etkiye sahiptir. Bu pozitif etkiyi yaratmanın pek çok aracı vardır ve bunlardan birisi de ahşap ürünlerdir.

    banyo, ahşap, havluluk, banyo ürünleri
  • Eylül 08, 2018

    Cafe Ve Restoranlarda Ahşap Ürünler

     

                Cafe ve restoran gibi mekanlarda son zamanlarda cam ve porselen materyallerin yerine ahşap ürünlerinin kullanımı artmıştır. Bunda ahşabın nostaljik ve sıcak görünümü etkili olmaktadır. Cafe ve restoran işletmecilerinin ahşap restoran ürünleri tercih etme sebeplerinden biri de bu ürünlerin dayanıklılığı da olmaktır.

    cafe, restoran, ahsap
  • Ağustos 08, 2018

    İç mekânda kullanılan ahşap obje ve gereçlerin insan sağlığı üzerindeki etkisi yadsınamaz. Elbette son zamanlardaki popülerliği yalnızca buna bağlı değil. Ev dekorasyonunda geriye dönüşün başlaması ile daha doğal ve daha sade ürünlere yer verilmeye başlandı. Ahşabın sağlık üzerindeki etkileri aslında tamamen doğal bir ürün olması ile paraleldir. Doğaya ait olan her parçanın dinginlik ve huzur verdiği, mutluluk kattığı bilinir. Nörologların dahi bu konuda pek çok araştırması bulunmaktadır. İç mekânda kullanılan doğal ürünlerin, diğer hazır ürünlere göre çok daha fazla iyimserlik verdiği kanıtlanmıştır. Utyawood.com web sitesinde doğal ahşaplardan elde edilen onlarca evdekorasyon parçası sizleri bekliyor. Üstelik gıda ile teması olan ürünlerin tamamı gıda ile temasa onaylı yağlar ile hazırlanıyor.

    Ahşap, Dekoratif, Dekorasyon, utyawood, wood, healty, sağlık
  • Haziran 13, 2018

    Yaşam alanlarında kullanılan eşyalar ve dekoratif ürünler, her zaman önemli bir yer teşkil etmiştir. Severek kullanılan ve ihtiyaçlar doğrultusunda satın alınan dekoratif aksesuar ve eşyalar, yaşam alanlarına sıcaklık ve mutluluk kattığını söylemek doğru olacaktır.

    bodrum mavisi, Mavi, Bodrum, Ahşap, Dekoratif, Dekorasyon
  • Haziran 06, 2018

               Aydınlatma; odanın genişliğini, ferahlığını ve atmosferini kendine bağlayan önemli bir fonksiyondur. Sanılanın aksine aydınlatma, evin tadilatı sırasında belirlenmeli ve dekorasyon ona göre yapılmalıdır. Yanlış aydınlatma mobilya ve aksesuarlarınızda basit ve kötü bir görünüme yol açabileceği gibi odanın olduğundan daha küçük ve basık görünmesine de sebep olabilir. Bunun önüne geçerek odada geçireceğiniz dakikaları daha keyifli hala getirebilirsiniz.

    dekorasyon, dekoratif, ahsap, utyawood
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR